Yüksekokul Müdürümüz Öğrenci Temsilcileri İle Görüştü

Malazgirt Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Selçuk Baş, Meslek Yüksekokulunda öğrenim gören öğrencilerin sorunları ve talepleri hakkında bilgi almak amacı ile Malazgirt Meslek Yüksekokulu Öğrenci Temsilciler Kurul Başkanı Ahmet Aşkın, yönetim kurulu ve Gelişim Topluluğu öğrencileri ile bir araya geldi. Dr. Öğretim Üyesi Baş,  2019-2020 eğitim-öğretim yılında yapılması planlanan etkinlikler hakkında öğrencilerle görüş alışverişinde bulundu. Gelişim Topluluğu öğrencileri de, gerçekleştirmeyi planladıkları sosyal etkinlikler hakkında Dr. Öğretim Üyesi Baş’a bilgi verdi. Dr. Öğretim Üyesi Baş, öğrenci temsilcileri ile yaptığı görüşmelerin mevcut sorunların tespit edilmesi ve düzeltilmesi için yapılması gereken planlama için önemli olduğunu ifade ederek, katkılarından dolayı öğrencilere teşekkür etti.