Malazgirt Tarım ve Orman İlçe Müdürü Tuncel ve Ziraat Odası Başkanı Kılıç’tan İade-i Ziyaret

Malazgirt Tarım ve Orman İlçe Müdürü Ali Tuncel ve Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, Malazgirt Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Selçuk Baş’a iade-i ziyarette bulundular.
Nazik ziyaretlerinden dolayı Tarım ve Orman Müdürü Tuncel ve Ziraat Odası Başkanı Kılıç’a teşekkür eden, Dr. Öğretim Üyesi Baş, kurulduğu günden bu yana istikrarlı bir şekilde gelişerek Malazgirt’e değer katan Meslek Yüksekokulumuz hakkında bilgiler verdi. İlçede tarım ve hayvancılığın gelişmesi ve modernleşmesi için Meslek Yüksek Okulu olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını dile getiren Dr. Öğretim Üyesi Baş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.