Rektörümüz Öğrenci Buluşmalarına Devam Ediyor

Rektörümüz Prof. Fethi Ahmet Polat, kendisi tarafından sık sık dile getirilen ve üniversitemizin mottosu haline gelmiş olan “öğrenci merkezli” eğitim anlayışıyla sürdürdüğü faaliyetlerine devam ediyor. Prof. Dr. Polat, bu faaliyetler kapsamında Bulanık ve Malazgirt Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencilerimizle bir araya geldi.  26 Aralık Perşembe günü gerçekleştirilen buluşmalara rektörümüzle birlikte Bulanık MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi  Ahmed Galip   Halidi ve Malazgirt MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi  Selçuk  Baş katılım gösterdi.

Öğrencilerimiz tarafından büyük bir ilgi ve memnuniyetle karşılanan buluşmalar kapsamında Prof. Dr. Polat, üniversitemizin “öğrenci merkezli” eğitim anlayışıyla sürdürdüğü akademik faaliyetler ve çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Üniversitemizin eğitim kalitesi olarak her geçen gün gelişme kaydettiğini ve bölge üniversiteleri içerisinde öne çıktığını ifade eden Rektör Polat, öğrencilerden gelen talepleri dinleyerek soruları cevapladı.

Oldukça verimli geçen buluşmalar, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.