Final Sınavları Öncesi Moral Depoladılar

Üniversitemiz Malazgirt Meslek Yüksekokulu (MYO) “Gelişim Topluluğu” tarafından final sınavları öncesi motivasyon sağlamak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi. 25 Aralık Çarşamba günü Malazgirt MYO Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliklere Malazgirt MYO Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Mustafa Gülsün, Öğr. Gör. Bünyamin Bazyel’in yanı sıra akademik, idari personelimiz ve öğrencilerimiz katılım gösterdi.

Topluluk danışmanı Gülsün’ün koordinatörlüğünde düzenlenen etkinlikler kapsamında “Fadime’nin Düğünü” isimli tiyatro oyunu sahnelendi. Öğrenciler tarafından beğeniyle karşılanan oyunun ardından birbirinden güzel birçok türkünün seslendirildiği müzik dinletisi başladı. Final sınavları öncesi gerçekleştirilen etkinliklerden öğrencilerin oldukça keyif aldığı ve moral depoladığı gözlendi.