İlkokul Öğrencileri Malazgirt MYO’daki Oyun ve Sinema Etkinliğinde Buluştu

Malazgirt Meslek Yüksekokulunda (MMYO) ilkokul öğrencilerine yönelik bir oyun ve sinema etkinliği düzenlendi. MMYO öğrencilerimiz, etkinliğe Malazgirt Atatürk İlkokulu 1/F Sınıf Öğretmeni Çağla Karamehmetoğlu eşliğinde katılan 22 ilkokulu öğrencisine, Çocuk Gelişimi Bölümü tarafından hazırlanan materyalleri tanıttı.
Etkinlik boyunca karaoke yapıp şarkılar söyleyen, müzik eşliğinde dans eden ve çeşitli oyunlar oynayan öğrenciler, yapılan ikramın ardından MMYO Konferans salonunda “Yukarı Bak” isimli animasyon filmi izledi.
Sınıf Öğretmeni Çağla Karamehmetoğlu’nun, çocukların eğlenerek kaliteli zaman geçirmesine vesile oldukları için MMYO yöneticilerine ve Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerimize teşekkür ettiği etkinlik, toplu fotoğraf çekilmesi ile sona erdi.